Hvordan jeg behandler mageproblemer

Les hvordan du kan få hjelp for de fleste mage og tarmproblemer med alternativ medisin uten at du trenger å komme til konsultasjon

Hver femte nordmann har problemer med magen eller tarmen minst en gang i uken. Besvær med magen er faktisk den mest vanlige årsaken til at vi søker hjelp hos helsevesenet og på norske apotek er middler for mageproblemer de mest solgte produktene. Over 100.000 nordmenn kjøper jevnlig legemidler for å lindre mage og tarmproblemer.

Det mange ikke er klar over er at mage tarmproblemer samtidig også er kroppens eget språk til å gi beskjed om at noe er galt i fordøyelsen din, og magen fungerer som et barometer på din helsetilstand. Nesten alle organer er på en eller annen måte involvert i mage og tarmsystemet ditt.
Går en lenge med mage tarmproblemer risikerer man å utvikle mer alvorlige sykdommer. Hos alternativdoktoren kan du få hjelp til å snu og rette opp ubalansene som er årsaken til dine mage og tarmproblemer.

Lider du av noen av disse mageproblemene som: Luft i magen, Oppblåst mage, Diare, Løs mage, Forstoppelse, Irritabel tarm, Candida sopp i magen, Matintoleranse, Magesmerter, m.mer. kan du få råd og hjelp for de her.

Hvordan jeg behandler

jeg er utdannet refleksolog og har jobbet med alternativ behandling i godt over 20 år. mange har fått hjelp med sine mage og tarmproblemer opp gjennom årene.
Det første en må gjøre er å ta en auradiagnose for å finne årsakene til mage og tarmproblemene, du kan lese mer om auradiagnose her.